• slider
    Because beauty
    Does matter
  • slider
    Look beautiful
    Feel beautiful

Gezichtsbehandelingen


Het gezicht is erg belangrijk voor ons. Het geeft het meeste aan wie wij zijn en is onze grootste identiteit. Wanneer we problemen ondervinden met onze huid kan dit voor ongemak en onzekerheid zorgen. Bij Beautysalon Ren vinden wij niet alleen de ontspanning van een gezichtsbehandeling belangrijk, maar geven ook grote prioriteit aan oplossen van problemen en verbetering van de huid. Daarom hebben wij ervoor gekozen om met de producten van Clarena te werken in onze salon. Clarena onderscheidt zich met haar professionele producten waardoor iedere behandeling gepersonaliseerd kan worden. Voor het intensiever reinigen en het verbeteren van de huidconditie, kunt u kiezen uit één van onze huidverbeteringsbehandelingen. Bij elke gezichtsbehandeling wordt er gekeken naar de probleemzones van de huid en hoe wij deze zo goed en snel mogelijk kunnen verbeteren.

Bij Beautysalon Ren staan wij voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, waarbij wij jouw gezicht graag de aandacht geven die het verdient en die het nodig heeft. Denk hierbij aan een eenvoudige gezichtsbehandeling, of ga je liever voor een exclusieve gezichtsbehandeling? Wanneer je een behandeling wilt die geheel aansluit op jouw wensen, kun je kiezen uit een aantal type behandelingen.

Eerst maken wij een analyse van de huid, waarna de behandeling hierop wordt aangepast. De producten die wij gebruiken worden natuurlijk op de specifieke huid afgestemd. Kwaliteit en persoonlijke aandacht moeten bij de pijlers horen. Bij elke gezichtsbehandeling geven we ook aandacht aan de handen. Je krijg altijd tijdens gezichtsbehandeling een gratis prafine pakking voor je handen.


Basis gezichtsbehandelingen
Kennis maken met de producten van Clarena?
De basis gezichtsbehandeling houd in:
* Reiniging,
* Epileren,
* Cavitatie Peeling,
* Serum,
* Sonofreze / Ultrasoon,
* Massage decolleté, nek en gezicht,
* Algenmasker,
* Dag of nachtcrème.

Exclusieve en intensieve gezichtsbehandelingen
In onze schoonheidssalon bieden wij je ook de luxe gezichtsbehandeling. Deze houd in:
* Reiniging,
* Epileren,
* Cavitatie peeling,
* Masker,
* Vapozone,
* Onzuiverheden verwijderen,
* Serum,
* Sonofreze / ultrasoon,
* Masker,
* Massage decolleté, nek en gezicht,
* Algen masker,
* Dag of nachtcrème.

Meer weten?
Wil je graag een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling of wil je meer informatie over één van onze behandelingen?
Bel ons op 06-29029189, stuur ons bericht of vul ons contactformulier in.